Var vid Pumphuset….

Var vid Pumphuset nere vid Osudden med min vän Nikon.

Många flyttfåglar är det nu och man upptäcker vad man vet lite om de Fåglar vi har i vår närhet. Väldigt intresant och kul tycker jag. Har träffat en del nya människor som har detta som sitt intresse och som kan en hel del om fåglar. En del av de fåglar dom nämner har jag aldrig hört talas om tidigare, så spännande 🙂

Fotografera fåglar som flyger är inte så lätt, småfåglar är hopplöst svårt tycker jag lite enklare med gäss. Känner att jag har massor att lära, både om de olika arter och tekniken för att få bra fågelbilder. Har lärt mig en art som jag inte visste fans tack vare trevliga människor vid pumphuset.  Spetsbergsgäss de har lite rosa näbb och ben. Den arten har fastnat men det finns ju en hel del gäss.

Ser framemot en fågel rik Vår och Sommar.

Tack för att ni tittade in på min hemsida det glädjer mig mycket.

Ps. Jag har ganska många besökare ibland är det över 200 på en dag och jag har inte en aning vilka det är. Det är också spännande 🙂 Skriv gärna en kommentar så blir jag väldigt Glad 🙂

 

De med rosa näbb är en spetsbergsgås

 

Bläsgäss
Grågäss

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of